Banner_navigatie_Quartz_-_1024_x_400

Sieraden Amstelveen

Bent u op zoek naar een mooi sieraad voor uzelf of om cadeau te geven? Bij Juwelier Peereboom in Amstelveen vindt u onder andere schitterende ringen, halskettingen en horloges. Bezoek onze juwelierswinkel om alle sieraden te bekijken. U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt zo bij ons binnenlopen.

Nieuw!

Wij hebben een nieuw concept van MY iMenso, de Quartz Stainlees Steel, in onze winkel! U kunt uw MY iMenso horloge volledig zelf samenstellen. Kom gerust eens langs  om de horloges van MY iMenso te bewonderen of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Horloges van Raymond Weil

Bij ons kunt u ook terecht voor de collectie luxe horloges van Raymond Weil. Hieronder een greep uit ons assortiment. Klik op de afbeelding van het horloge voor een uitvergroot beeld.

RaymondWeil1 RaymondWeil2 RaymondWeil3 RaymondWeil4

Kom vrijblijvend eens bij ons langs bij onze juwelier in Amstelveen om onze horloges en sieraden te bekijken, U zult gegarandeerd slagen.

Juwelier Peereboom
Amsterdamseweg 201-203
1182 GW Amstelveen
020 641 2493

Hopelijk tot snel.

 

Trouwringen Amstelveen

Bij Juwelier Peereboom in Amstelveen vindt u de mooiste trouwringen met 25% korting op de vastgestelde winkelverkoopprijzen. Kom langs in onze juwelierszaak en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie trouwringen. Wij verkopen naast trouwringen ook vriendschapsringen en verlovingsringen in elke prijsklasse.

Meer sieraden en services in Amstelveen

Bekijk al onze diensten en producten: