Antieke klokken: klokkenmaker Amstelveen

‘’ laat uw klok weer tikken als vanouds ‘’

  • Reparatie van o.a. antieke klokken
  • Samen meer dan 70 jaar ervaring
  • Oplossing voor ontbrekende delen
  • Reparatie en restauratie in ons eigen atelier
  • Groot assortiment klokken
  • Rijks gediplomeerde klokkenmaker

Reparatie van uw antieke klok

In ons atelier kunnen wij uurwerken van de meest uiteenlopende types en merken repareren. U kunt bij ons langskomen voor iedere reparatie die u kunt bedenken, of het nu gaat om het vervangen van een slingerveer of om een complete restauratie van uw antieke klok.

Onze senior klokkenmaker heeft 50 jaar ervaring en onze junior 20 jaar en is afgestudeerd als rijks gediplomeerde klokkenmaker. Alle reparaties worden gedaan in ons atelier met als specialisme restauratie.

Restauratie

Voor het goed uitvoeren van een gehele restauratie aan uw antieke klok is kennis en vakmanschap nodig. Wij garanderen kwaliteit en geven u een garantie van 2 jaar op al onze restauratiewerkzaamheden. In ons eigen atelier hebben we alle tools in huis om een reparatie tot een succes te maken.

Verkoop

Daarnaast verkopen we in onze winkel diverse antieke klokken zoals staande en hangklokken. De klokken worden verkocht met twee jaar garantie.

Neem contact op met uw klokkenmaker in Amstelveen

Heeft u vragen over de reparatie van antieke klokken? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs in onze juwelier in Amstelveen.

Juwelier Peereboom, klokkenmaker Amstelveen
Amsterdamseweg 201-203
1182 GW Amstelveen
020 641 2493

Meer sieraden en services

Bekijk al onze diensten en producten: