Antieke klokken: klokkenmaker Amstelveen

Bij Juwelier Peereboom laten we uw klok weer tikken als vanouds. Onze klokkenmakers hebben samen meer dan 70 jaar ervaring: onze senior klokkenmaker heeft 50 jaar ervaring en onze junior 20 jaar. Bovendien is onze junior klokkenmaker afgestudeerd als rijks gediplomeerde klokkenmaker. Alle reparaties en restauraties worden gedaan in ons atelier met als specialisme restauratie.

Maak een afspraak Bel 020 641 2493

Reparatie van uw antieke klok

In ons atelier kunnen wij uurwerken van de meest uiteenlopende types en merken repareren. U kunt bij ons langskomen voor iedere reparatie die u kunt bedenken, of het nu gaat om het vervangen van een slingerveer of om een complete restauratie van uw antieke klok.

Restauratie

Voor het goed uitvoeren van een gehele restauratie aan uw antieke klok is kennis en vakmanschap nodig. Wij garanderen kwaliteit en geven u een garantie van 2 jaar op al onze restauratiewerkzaamheden. In ons eigen atelier hebben we alle tools in huis om een reparatie tot een succes te maken.

Verkoop

Daarnaast verkopen we in onze winkel diverse antieke klokken zoals staande en hangklokken. De klokken worden verkocht met twee jaar garantie.

Neem contact op met uw klokkenmaker in Amstelveen

Heeft u vragen over de reparatie van antieke klokken? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs in onze juwelier in Amstelveen. We beantwoorden graag uw vragen.

Maak een afspraak Bel 020 641 2493

Juwelier Peereboom, klokkenmaker Amstelveen
Amsterdamseweg 201-203
1182 GW Amstelveen
020 641 2493

Meer sieraden en services

Bekijk al onze diensten en producten: